Mezuniyet Sonrası E-Posta Hesapları Hakkında Önemli Bilgilendirme

Değerli Mezunlarımız,

Üniversitemiz kaynakları doğrultusunda, @std.yildiz.edu.tr uzantılı e-posta hesaplarının kullanım süresi mezuniyetten itibaren bir yıl olarak belirlenmiştir. Bu süreyi aşan hesaplar 26 Temmuz 2024 tarihinde kapatılacaktır.

Silinen e-postaların verileri, 23 Ağustos 2024 tarihine kadar saklanacak olup, bu tarihten sonra veriler kalıcı olarak silinecektir.

Her türlü soru, şikayet ve önerilerinizi, “E-posta/Öğrenci” yardım konusu başlığı ile www.teknikdestek.yildiz.edu.tr adresinden iletebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, başarılı bir çalışma hayatı dileriz.

Not: Misafir öğrencilerin e-posta hesapları, kurumla ilişiği kesildikten sonra 1 ay içerisinde kapatılacaktır. Detaylı bilgi için ww.kalite.yildiz.edu.tr TL-308E-posta Hizmeti ve Kullanım Talimatı” belgesini inceleyebilirsiniz.

Anlayışınız ve iş birliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla, Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı